fbpx

Klauzula informacyjna

Zgodnie rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych („RODO”), informujemy, iż:

Administratorem Państwa danych osobowych jest  Euro Pro Group z siedzibą w Dzierżoniowie , ul. Jałowcowa 1, (58-200). tel. 697 790 707, faks 71 , rgonet@interia.pl, www.europro.com.pl

Państwa dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji usług szkoleniowych, komunikacji w zakresie organizowanych szkoleń oraz informacji o oferowanych produktach.

 

Informujemy, iż Państwa dane zostały uzyskane z formularza kontaktowego zamieszczonego na stronie www.europro.com.pl, formularza zgłoszeniowego na szkolenia, ze źródeł publicznie dostępnych, tj. m. in. z Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego (KRS), Głównego Urzędy Statystycznego (GUS), Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG), katalogów targów branżowych, spotkań biznesowych oraz firmowych stron www.

 

Kategorie danych osobowych gromadzonych i przetwarzanych przez  Euro Pro Group:

imię (imiona) i nazwisko,

stanowisko służbowe,

nazwa i adres reprezentowanej firmy / podmiotu,

adres do kontaktu,

adres e-mail,

numer telefonu.

 

Państwa dane osobowe będą przechowywane do momentu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych np. wypisanie się z newslettera.

Państwa dane osobowe nie są i nie będą przekazywane podmiotom trzecim.

 

Przysługuje Państwu:

prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii,

prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych,

prawo do usunięcia danych,

prawo do ograniczenia przetwarzania danych,

prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych,

prawo do przenoszenia danych,

prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub innego właściwego organu nadzorczego,

prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych

Ewentualny sprzeciw wobec przetwarzania danych spowoduje niemożność prowadzenia korespondencji emailowej.

Otrzymałeś tą wiadomość ponieważ Twój email  jest na liście subskrybentów  Euro Pro Group. Jeśli nie chcesz otrzymywać od nas więcej wiadomości wypisz się

© 2018 Euro Pro Group, All rights reserved

Pliki cookies

Niniejsza Polityka dotycząca plików cookie wyjaśnia, czym są pliki cookie i jak z nich korzystamy. Należy zapoznać się z niniejszą polityką, aby zrozumieć, jakie są pliki cookie, w jaki sposób je wykorzystujemy, rodzaje używanych przez nas plików cookie, tj. Informacje, które zbieramy za pomocą plików cookie oraz w jaki sposób informacje te są wykorzystywane i jak kontrolować preferencje dotyczące plików cookie. Więcej informacji na temat sposobu, w jaki używamy, przechowujemy i przechowujemy Twoje dane osobowe, znajdziesz w naszej Polityce prywatności. Możesz w każdej chwili zmienić lub wycofać swoją zgodę z Deklaracji dotyczącej plików cookie na naszej stronie internetowej. Dowiedz się więcej o tym, kim jesteśmy, jak możesz się skontaktować nas i jak przetwarzamy dane osobowe w naszej Polityce prywatności. Twoja zgoda dotyczy następujących domen: www.europro.com.pl

Czym są pliki cookies ?

Pliki cookie to małe pliki tekstowe, które służą do przechowywania małych informacji. Pliki cookie są przechowywane na Twoim urządzeniu, gdy strona jest ładowana w przeglądarce. Te pliki cookie pomagają nam w prawidłowym funkcjonowaniu strony internetowej, zwiększają bezpieczeństwo strony internetowej, zapewniają lepsze wrażenia użytkownika i rozumieją sposób działania witryny oraz analizują, co działa i gdzie wymaga poprawy.

Jak używamy plików cookies ?

Jak większość usług online, nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie do wielu celów. Pliki cookie pierwszej strony są w większości przypadków niezbędne do prawidłowego działania witryny i nie gromadzą żadnych danych umożliwiających identyfikację użytkownika. Pliki cookie stron trzecich wykorzystywane na naszych stronach internetowych służą głównie do zrozumienia, jak działa strona internetowa, w jaki sposób wchodzić w interakcję z naszą stroną internetową, dbać o bezpieczeństwo naszych usług, dostarczać reklamy, które są dla Ciebie odpowiednie, a tym samym zapewniać lepszą i lepszą obsługę użytkowników oraz przyspieszyć przyszłe interakcje z naszą stroną internetową.

Jaki typy plików cookies przetwarzamy?

Niezbędne: niektóre pliki cookie są niezbędne, aby móc korzystać z pełnej funkcjonalności naszej strony. Pozwalają nam utrzymywać sesje użytkowników i zapobiegać zagrożeniom bezpieczeństwa. Nie gromadzą ani nie przechowują żadnych danych osobowych. Na przykład te pliki cookie umożliwiają zalogowanie się na konto i bezpieczne dodanie produktów do koszyka.

Statystyki: Te pliki cookie przechowują informacje, takie jak liczba odwiedzających witrynę, liczba unikalnych użytkowników, które strony witryny zostały odwiedzone, źródło wizyty itp. Dane te pomagają nam zrozumieć i przeanalizować, jak dobrze witryna działa i gdzie wymaga poprawy.

Marketing: Nasza strona internetowa wyświetla reklamy. Te pliki cookie służą do personalizacji reklam, które pokazujemy, aby były dla Ciebie znaczące. Te pliki cookie pomagają nam również śledzić skuteczność tych kampanii reklamowych. Informacje przechowywane w tych plikach cookie mogą być również wykorzystywane przez zewnętrznych dostawców reklam do wyświetlania reklam w innych witrynach w przeglądarce.

Funkcjonalne: są to pliki cookie, które pomagają w niektórych nieistotnych funkcjach na naszej stronie internetowej. Funkcje te obejmują umieszczanie treści, takich jak filmy lub udostępnianie treści na stronie internetowej na platformach mediów społecznościowych.

Preferencje: Te pliki cookie pomagają nam przechowywać ustawienia i preferencje przeglądania, takie jak preferencje językowe, dzięki czemu masz lepsze i wydajniejsze doświadczenie podczas przyszłych wizyt na stronie.

No records found

Jak mogę kontrolować preferencje dotyczące plików cookie ?

Jeśli później zdecydujesz się zmienić swoje preferencje podczas sesji przeglądania, możesz kliknąć kartę „Polityka prywatności i plików cookie” na ekranie. Spowoduje to ponowne wyświetlenie powiadomienia o zezwoleniu umożliwiającego zmianę preferencji lub całkowite wycofanie zgody.

Oprócz tego różne przeglądarki udostępniają różne metody blokowania i usuwania plików cookie używanych przez strony internetowe. Możesz zmienić ustawienia przeglądarki, aby blokować / usuwać pliki cookie. Aby dowiedzieć się więcej na temat zarządzania i usuwania plików cookie, odwiedź stronę wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Kontakt

Napisz do nas, a my skontaktujemy się z Tobą, jak najszybciej.